CSR in Romania

As vrea ca aplicarea RSC ca strategie de afaceri sa fie acel ceva care va permite Romaniei o dezvoltare durabila. Pentru moment, cel mai important si recent studiu pe Top 100 companii de la noi din tara ne arata ca responsabilitatea mediului nostru de afaceri e doar o fatada, marketing social si filantropie.

Va trebui ca noi - societatea, organizatiile, cetatenii sa impingem lucrurile spre acel viitor care sa le permita supravietuierea si generatiilor viitoare.


joi, 13 octombrie 2011

Dezbatere CSR - etica in afaceri

Dragi participanti ai Cercului de CSR, manusa a fost din nou aruncata!

Sunteti invitati sa participati in corpore (toti membrii Cercului de CSR) la o dezbatere privind relatia dintre CSR si etica in afaceri, mai exact o abordare transdiciplinara a relatiei RSC - managementul eticii.

Evenimentul va avea urmatorul format: fiecare parte va sustine o prezentare despre acest subiect, dupa care vor avea loc dezbateri.

Invitatia mi-a fost adresata de catre Mihaela Constantinescu de la Facultatea de Filosofie a UB, asa incat cele doua prezentari pe baza carora se vor initia discutiile ne apartin. Apoi voi, participantii la cerc si masteranzi ai Masterului de Etica aplicata in societate, afaceri si organizatii veti putea veni cu intrebari, argumente pro sau contra precum si cu intebari provocatoare pentru discutii.

Evenimentul va avea loc pe 31 octombrie 2011, incepand cu ora 16.00 si pana la ora 20.00 la sediul Facultatii de Filosofie a UB, Amfiteatrul Mircea Florian.

Ne vedem acolo!
2 comentarii:

Dumitrita spunea...

Va rog sa-mi spuneti daca sunt acceptati spectatori la aceasta dezbatere.

Se mai fac inscrieri la cercul de CSR? Cand au loc intalnirile?

Va multumesc!

Camelia Crisan spunea...

Da Dumitrita, se acceota spectatori la dezbatere. Te asteptam acolo! Cat priveste inscrierile la cercul de CSR, trebuie sa vii doar la urmatoarea intalnire :)