CSR in Romania

As vrea ca aplicarea RSC ca strategie de afaceri sa fie acel ceva care va permite Romaniei o dezvoltare durabila. Pentru moment, cel mai important si recent studiu pe Top 100 companii de la noi din tara ne arata ca responsabilitatea mediului nostru de afaceri e doar o fatada, marketing social si filantropie.

Va trebui ca noi - societatea, organizatiile, cetatenii sa impingem lucrurile spre acel viitor care sa le permita supravietuierea si generatiilor viitoare.


joi, 21 iulie 2011

A venit si vremea tezei!

Dragilor,

Luni la ora 11.30 voi sustine examenul de doctor in sociologie cu o teza avand titlul: "Responsabilitatea sociala a corporatiilor din Romania".

Locatia evenimentului este sediul SNSPA din Povernei, sala 111.

Daca aveti chef de inca o prezentare, ne intalnim acolo! :)

Un comentariu:

silver_ghost spunea...

In primul rand, succes mult luni!

Si in al doilea, as putea sa particip si eu la prezentarea tezei dvs.? (sunt studenta dvs.,anul 2, psihologie).
Cu ocazia aceasta as dori sa va adresez si niste intrebari referitoare la nota finala obtinuta la materia dvs. (v-am trimis si doua mailuri, deoarece cred ca s-a facut o mica greseala cu nota mea, proiectul individual nefiind punctat deloc- aparand spatiu liber, ca si cum nu l-as fi redactat, iar nota de la testul grila, de asemenea, nefiind trecuta).
Imi pare rau daca v-am deranjat, insa sunt nerabdatoare sa rezolv problema.

Bafta inca o data pentru luni, va tin pumnii si, daca imi permiteti, ne vedem luni, atat sa particip la sustinerea tezei dvs., cat si sa-mi acordati cateva minute sa remediem problema cu nota.

Multumesc mult pentru intelegere si imi pare rau daca v-am stresat, Cosmina