CSR in Romania

As vrea ca aplicarea RSC ca strategie de afaceri sa fie acel ceva care va permite Romaniei o dezvoltare durabila. Pentru moment, cel mai important si recent studiu pe Top 100 companii de la noi din tara ne arata ca responsabilitatea mediului nostru de afaceri e doar o fatada, marketing social si filantropie.

Va trebui ca noi - societatea, organizatiile, cetatenii sa impingem lucrurile spre acel viitor care sa le permita supravietuierea si generatiilor viitoare.


marți, 3 mai 2011

Cercul de CSR se intoarce

Am asteptat ceva vreme pana cand am venit cu informatii proaspete despre cercul de CSR pe care-l propuneam in postul anterior, pentru ca voiam sa vad daca exista interes din partea cititorilor, studentilor sau masteranzilor.
Si, ei bine, exista!
Nu doar ca exista interes, dar lumea de abia asteapta sa ne punem pe treaba.
Motivatiile sunt multiple: de la a ne gasi ca trib si a ne incuraja in cercetarea fenomenului, curiozitate pura, suport in realizarea licentei sau disertatiei, aglutinarea unei retele de activisti... you name it.

Partea buna este ca am hotarat si intervalul in care sa avem prima intalnire de constituire, saptamana 16-20 mai. Vom comunica locatia si data exacta pana la finalul saptamanii.


De asemenea as dori sa supun votului vostru care ar trebui sa fie temele de discutie ale primei intruniri. Ele vor face obiectul unui poll, situat in partea dreapta a acestui text.


Asadar, revin cu detalii si va multumesc pentru interes.

5 comentarii:

alin.loboda spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
bhuttu spunea...

Am votat cu alt cont, asa ca nu mai votez. Repet insa comentariul: inca mi se pare necesar sa clarificam ce anume numim CSR, si imi pare potrivita ca prima tema. Sper sa se intample seara. :)

Tudor spunea...

Acum am dat de acest blog. Sunt foarte interesat de viitoarele întîlniri. Pe curînd! :)

Anonim spunea...

tare ar fi frumos sa fie de pe 18 incolo :)

Ana-Maria Petrache spunea...

Buna Camelia,

Sunt si eu interesata de participarea la cercul de CSR.

Astept cu nerabdare sa ne revedem.