CSR in Romania

As vrea ca aplicarea RSC ca strategie de afaceri sa fie acel ceva care va permite Romaniei o dezvoltare durabila. Pentru moment, cel mai important si recent studiu pe Top 100 companii de la noi din tara ne arata ca responsabilitatea mediului nostru de afaceri e doar o fatada, marketing social si filantropie.

Va trebui ca noi - societatea, organizatiile, cetatenii sa impingem lucrurile spre acel viitor care sa le permita supravietuierea si generatiilor viitoare.


duminică, 10 octombrie 2010

Cursul de CSR - de trimis formularul pana in 15 octombrie!

Dragi participanti,

Interesul vostru pentru cursul de CSR ne maguleste si ne motiveaza sa facem un eveniment de rasunet pentru piata din Romania, in acest domeniu al cunoasterii si activismului social.

Din motive logistice si organizatorice, va rugam sa ne trimiteti formularele de participare completate pana in 15 octombrie, pentru a putea sa emitem ulterior facturi si sa faceti plata.

Pentru aceia care au intrebari sau doresc formularul, se pot adresa la camelia.crisan@comunicare.ro.

Ca element de noutate si inedit, va dezvalui acum faptul ca una dintre sesiuni va face referire la relatia dintre miscarile sociale si responsabilitatea sociala corporativa in cadrul capitalismului cool!

Vom identifica impreuna miscari sociale in Romania si vom discuta cum au contribuit sau vor contribui ele la cresterea RSC-ului mediului de afaceri romanesc.

Va fi mega interesant si provocator.

Asadar, nu uitati sa trimiteti formularele completate pana in 15 OCTOMBRIE!

Niciun comentariu: