CSR in Romania

As vrea ca aplicarea RSC ca strategie de afaceri sa fie acel ceva care va permite Romaniei o dezvoltare durabila. Pentru moment, cel mai important si recent studiu pe Top 100 companii de la noi din tara ne arata ca responsabilitatea mediului nostru de afaceri e doar o fatada, marketing social si filantropie.

Va trebui ca noi - societatea, organizatiile, cetatenii sa impingem lucrurile spre acel viitor care sa le permita supravietuierea si generatiilor viitoare.


miercuri, 20 octombrie 2010

Bunatati pentru cursul de training pe CSR!

Asa dupa cum stiu prietenii de pe Facebook, saptamana trecuta am petrecut-o in Vancouver de Canada si am participat la un curs de formare. Deh, si trainerii mai merg pe la cursuri nu doar ii invata pe altii. Dar nu a fost un curs oarecare, ci unul in care m-am acreditat ca designer de jocuri si simulari in training la NASAGA (http://www.nasaga.org/).

Vestea buna pentru participantii la cursul de training in CSR este ca am luat acreditarea cu o simulare ce va fi pusa in practica la cursul pe care-l voi tine impreuna cu profesorul Dumitru Bortun in 30-31 octombrie.

Vestea si mai buna este ca dupa realizarea simularii, aceasta a fost testata la Vancouver de manageri si traineri canadieni si americani - exact in inima locului unde subiectul CSR este un real hot potato. In plus, simularea o sa aiba la baza cazuri reale, prelucrate special pentru a le permite participantilor sa treaca prin toate furcile caudine ale intelegerii si mai ales aplicarii CSR in cazuri concrete.

Nu-mi mai ramane decat sa le urez celor care s-au inscris deja asteptare usoara :)

Pentru cei care nu s-au inscris inca, vrem sa va anunatam ca mai avem 2 locuri disponibile, care se vor umple dupa regula primul venit-primul servit.

Vom anunta in curand si locatia exacta a cursului.

Ne vedem la Bucuresti pe 30-31 octombrie!

Niciun comentariu: