CSR in Romania

As vrea ca aplicarea RSC ca strategie de afaceri sa fie acel ceva care va permite Romaniei o dezvoltare durabila. Pentru moment, cel mai important si recent studiu pe Top 100 companii de la noi din tara ne arata ca responsabilitatea mediului nostru de afaceri e doar o fatada, marketing social si filantropie.

Va trebui ca noi - societatea, organizatiile, cetatenii sa impingem lucrurile spre acel viitor care sa le permita supravietuierea si generatiilor viitoare.


sâmbătă, 22 mai 2010

Conferinta CSR'10

Saptamana viitoare, in 25 si 26 mai, va avea loc cel mai important eveniment de CSR al anului in Romania, Conferinta CSR'10. Puteti afla detalii pe www.csr10.eu, pe Facebook - cautand CSR International Conference sau logandu-va ca followeri la contul meu de twitter: CSRinRomania.

Voi posta acolo detalii despre conferinta, idei importante spuse de speakeri, vorbe memorabile sau initiative ale diverselor companii prezente.

Daca aveti intrebari, le puteti posta pe twitter la mine si, dat fiind ca si in acest an conferinta va beneficia de un sistem de sondaj in timp real, veti putea sa aflati si raspunsurile la intrebari.

Niciun comentariu: