CSR in Romania

As vrea ca aplicarea RSC ca strategie de afaceri sa fie acel ceva care va permite Romaniei o dezvoltare durabila. Pentru moment, cel mai important si recent studiu pe Top 100 companii de la noi din tara ne arata ca responsabilitatea mediului nostru de afaceri e doar o fatada, marketing social si filantropie.

Va trebui ca noi - societatea, organizatiile, cetatenii sa impingem lucrurile spre acel viitor care sa le permita supravietuierea si generatiilor viitoare.


joi, 18 februarie 2010

Cursul de formare profesionala - an 2 - optional

In urma discutiilor de la secretariat, am luat decizia de a tine cursul lunea, intre orela 08.00 - 10.00 in sala 12, Povernei. Sala 12 este suficient de incapatoare pentru toata lumea :)

Cei care au seminar in acelasi interval orar, pot cere participarea la seminar cu alte grupe pentru a participa la acest optional.

As dori sa va anunt de asemenea ca lista celor care doresc sa urmeze acest curs optional se deschide/inchide luni, adica cine se va inscrie pe lista de prezenta luni e obligat apoi sa participe la cursuri si, respectiv, la examen.

Un weekend minunat!

Niciun comentariu: