CSR in Romania

As vrea ca aplicarea RSC ca strategie de afaceri sa fie acel ceva care va permite Romaniei o dezvoltare durabila. Pentru moment, cel mai important si recent studiu pe Top 100 companii de la noi din tara ne arata ca responsabilitatea mediului nostru de afaceri e doar o fatada, marketing social si filantropie.

Va trebui ca noi - societatea, organizatiile, cetatenii sa impingem lucrurile spre acel viitor care sa le permita supravietuierea si generatiilor viitoare.


joi, 17 septembrie 2009

Mesaj de trezire

Se pare că am avut de a face cu un hoax așa încât numele persoanei care a scris mesajul postat ieri nu corespundea cu realitatea. Păcat, fiindcă mesajul spunea cu mare curaj lucrurilor pe nume! Oricum, datorând Cezarului ce e al Cezarului... am șters mesajul. Puteți să-l mai consultați pe net sau pe la prieteni ținând totuși cont de faptul că persoana căreia i se atribuie nu e autorul sau expeditorul de drept.

Ne întoarcem la responsabilitate. Deși ne bucurăm de beneficiile lui web 2.0, totuși nu e prea plăcut când cineva ne fură identitatea, pentru motive pe care nu are sens să le dezbatem aici. O să mă întorc cu un post despre iresposabilitatea digitală. Până atunci, enjoy vacanța rămasă! :)

Niciun comentariu: